Az UNIXO Consulting Kft. weboldalainak felhasználási feltételei

Az UNIXO Consulting Kft. tájékoztatja Önt!

A weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az UNIXO Consulting Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Az UNIXO Consulting Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az UNIXO Consulting Kft. jogosult.

Az UNIXO logó és az UNIXO terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek az UNIXO Consulting Kft. kereskedelmi védjegyei.

Az UNIXO előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az UNIXO azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az UNIXO weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az UNIXO Consulting Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az UNIXO Consulting Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az UNIXO Consulting Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az UNIXO Consulting Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az UNIXO Consulting Kft. kifejezetten kizárja.

Az UNIXO Consulting Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az UNIXO weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az UNIXO egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Scroll to Top